Bordenbouw is ons vak

VL Technics

VL Technics staat voor elektrische borden van topkwaliteit. Als klant bent u bij ons zeker van continuïteit, flexibiliteit en vakbekwaamheid. Uw garantie dat onze elektrische borden aan de hoogste eisen, namelijk uw eisen voldoen. Ook een correcte leveringstermijn volgens afspraak is prioritair. We beschikken over een eigen transportdienst die de elektrische borden tijdig bij u levert.

“Dankzij transparante informatiekanalen en goed opgeleide vakmensen volgen wij de nieuwste ontwikkelingen in bordenbouw op de voet. Zo bent u als klant zeker dat uw elektrisch bord voldoet aan de nieuwste technologische aspecten en huidige normeringen. U mag dus op VL Technics rekenen als betrouwbare leverancier van uw elektrisch bord.”

Stefaan Vanryssel, zaakvoerder

Engineering

Bordenbouw begint voor ons met een gedetailleerde voorstudie. De afdeling engineering maakt een onderbouwde studie van de elektrische verdeelborden.
Continue communicatie met de klant is cruciaal, zo weet u welk eindproduct wij voor ogen hebben en kan u indien nodig bijsturen.

Na uw goedkeuring gaat de uitvoering van start volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Afwerking

VL Technics besteedt bij bordenbouw de grootste zorg aan de afwerking van de borden. U kan 100% zeker zijn dat uw bord kwalitatief en veilig is dankzij de functionele testen die wij volgens schema uitvoeren.

VL Technics beschikt over het keuringscertificaat ‘erkend Prisma bordenbouwer‘, uitgegeven door Schneider Electric België.